Pošalji upit?

: 14 + 7 =
J A V N I  P O Z I V
 
za iskaz interesa obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, poziv za edukaciju poljoprivrednika s područja Općine Perušić u svrhu polaganja ispita na edukaciji za Održivu uporabu pesticida
 
1. Predmet Javnog poziva
Poštovani,
upoznati ste da temeljem Zakona o održivoj uporabi pesticida (NN 14/2014) te Pravilnika o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida (NN 142/2012) svi poljoprivrednici, prodajni savjetnici i distributeri koji rukuju ili dolaze u dodir sa svim oblicima zaštitnih sredstava u poljoprivredi moraju imati položen ispit za sigurno rukovanje pesticidima i pravilnu primjenu pesticida po određenim modulima, kategorijama i potkategorijama.
 
3. Prijavitelji
 
Potencijalni prijavitelji su Obiteljska poljoprivredna gospodarstva odnosno njihovi nositelji i članovi te Svi tipovi pravnih osoba registriranih u RH.
 
4. Do kada i kako se prijaviti?
 
Javni poziv otvara se 03. Ožujka  2016. i traje do 20. Ožujka 2016. Godine.
Prijave se mogu izvršiti osobnim dolaskom u Općinu Perušić, kod Upravitelja P.Z. Peušićanke nove Mihaela Kurteša mag.oec.; na području Donjeg i Gornjeg Kosinja prijave se vrše u P.Z. Perušićanka nova, Poslovnica 2 u Donjem Kosinju kod Sv. Ivana i na broj 053/671-208. Potrebni podatci ( Ime i Prezime, adresa, OIB, broj telefona ili mobitela)
 
6. Kontakti
 
Sva dodatna pitanja vezana uz Javni poziv možete uputiti na telefon 053/679-069 i na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
P.Z.  „Perušićanka nova“
         Upravitelj
 Mihael Kurteš,mag.oec.
 

Imamo 5 gostiju i nema članova online